Resumé

Arbetslivserfarenhet

Digital Developer, Bulldozer
2014 → pågående

Jobbar som digital developer. Jobbar med både front-, back end, design och DevOps. Utveckling främst i WordPress, meteor.js och react.js.

Jag ser till att lära mig de nya tekniker för webben som kan göra någon nytta och underlätta för mig och min arbetsprocess. Just nu jobbar jag gärna med:

  • SCSS/PostCSS
  • React/Next.js/Meteor.js/Node.js
  • WordPress/Laravel
  • MongoDB
  • webpack/laravel-mix

Frilansande webbutvecklare
2013 → 2016

Hjälpt mindre till mellanstora företag att ta fram webbplatser, logotyper, informationsvideor, med mera. Både direkt mot kund och som underleverantör.

Skiftledare, McDonalds
2008 → 2012

Jobbade som deltid på McDonalds under mina gymnasiestudier och blev sedan skiftledare efter studenten. Hade ansvar för både restaurang och medarbetare under mina skift. Var även med vid rekrytering.

Utbildning

Karlstads Universitet,
Filosofie kandidatexamen i informatik
2012 → 2015

3-årigt program där fokus låg på IT-projekt, processer, användartester, prototyping, webbprogrammering, programmering, interaktionsdesign, webbanalys, grafisk form och foto.

Min kandidatuppsats skrev jag om och utvärderade ramverk för att ta fram hyrbridapplikationer som webbutvecklare. Uppsatsen finns att läsa i fulltext här.

Falkenbergs gymnasieskola,
samhäll inriktning språk
2007 → 2010

Läste samhällsprogrammet med inriktning språk. Det var precis som det låter — mycket språk. Tyvärr inga programmeringsspråk.

Tillbaka till startsidan